Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Vandaag de dag komt de meeste energie nog steeds van conventionele bronnen, zoals kool, gas en hydro-elektriciteit.

Het succesvol opereren van faciliteiten die energie produceren uit conventionele brandstoffen, hangt af van de beoordeling en het beheer van de technische risico's die deze complexe technologieën met zich meebrengen. Net zo belangrijk is dat deze technologieën voldoen aan de wettelijke regelgeving.

Een elektriciteitscentrale dient in staat te zijn om een betrouwbare en voorspelbare energiestroom te leveren op een veilige, duurzame en milieuvriendelijke manier. SGS biedt een uitgebreid aanbod van diensten om de prestatie van elektriciteitscentrales die conventionele brandstoffen gebruiken te ondersteunen. Deze diensten omvatten inspectie, rope access, auditing, tankkalibratie en integriteit van beheersystemen.

Door onze uitgebreide ervaring in de energie-industrie en ons wereldwijde netwerk, is SGS uw perfecte partner. Wij kunnen u ervan verzekeren dat uw conventionele elektriciteitscentrales op een veilige, duurzame en betrouwbare wijze worden gebouwd en beheerd, waar u zich ook ter wereld bevindt.