Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Wettelijke en vrijwillige inspecties van SGS zorgen dat u voldoet aan alle kwaliteitseisen, zowel wettelijk verplichte als vrijwillige of klantgerichte.

Om kwaliteit, integriteit, conditie en veiligheid te waarborgen, moeten uw installaties, apparatuur en materialen voldoen aan een aantal wettelijke en vrijwillige eisen. Wij verzorgen zowel de wettelijke als de vrijwillige inspecties om u te helpen voldoen aan alle kwaliteitseisen – wettelijke, vrijwillige of klantgerichte.

Waarom kiezen voor wettelijke en vrijwillige inspecties van SGS?

We hebben accreditaties voor alle belangrijke normen en regionale regelgeving, zodat wij in staat zijn u een uitgebreid gamma aan te bieden, om u te helpen zich te verzekeren van:

  • de gezondheid en veiligheid van de werknemers op de werkplek 
  • de integriteit van de installatie
  • ecologische duurzaamheid  
  • naleving van de regelgeving binnen de vastgestelde normen 
  • de beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfsmiddelen
  • de duurzaamheid van uw bedrijfsvoering

betrouwbare wettelijke- en vrijwillige inspecties door een wereldwijde partner

Als marktleider op het gebied van wettelijke en vrijwillige inspecties bieden wij u overal ter wereld grote ervaring, hulpmiddelen en expertise.  Wij zijn een erkende instantie voor de meeste Europese richtlijnen en bezitten de nodige accreditaties voor inspectie en certificering van diensten voor diverse markten.

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe onze wettelijke en vrijwillige inspecties ervoor zorgen dat u aan alle kwaliteitseisen kunt voldoen.