Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Om te kunnen voldoen aan de verplichte en vrijwillige rapportage van broeikasgassenuitstoot (BKG) biedt SGS u validatie- en controlediensten.

Wij leggen ons toe op het garanderen dat de uitstoot van broeikasgassen en emissiereducties gerapporteerd worden op volledige, consistente en nauwkeurige wijze. Onze emissieverificatie bepaalt de conformiteit met beleidslijnen en kan worden gebruikt voor vrijwillige rapportage. Wij certificeren ook emissiereducties. Met ons klimaatveranderingsdiensten kunt u uw handel in broeikasgassen vereenvoudigen. Door de standaardisatie van verificatieprocedures te promoten, kunt u deelnemen aan internationale programma's.

Onze dienstverlening op het gebied van klimaatverandering omvat een aantal programma's om uw CO2-voetafdruk te beoordelen en uw inzet voor CO2-reductie en uw toelatingsvoorwaarden voor CO2-neutraal handelen en etikettering te controleren. We valideren projecten om te zorgen dat ze voldoen aan de relevante toelatingscriteria. Met onze diensten kunt u uitzoeken of u in aanmerking komt voor het EU Emissiehandel Systeem (ETS), voor een Clean Development Mechanism (CDM)-project of dat u gewoon wilt rapporteren aan één van de groeiende aantallen vrijwillige of staatsinitiatieven.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze klimaatveranderingsdiensten voor uw bedrijfstak en neem een voorsprong op uw concurrentie.