Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Laat zien dat u belang hecht aan gezondheid en veiligheid op de werkplek met de SGS-portefeuille van trainings-, auditing- en certificeringsoplossingen die verband houden met de OHSAS 18001-veiligheidsbeheernorm.

Sinds de publicatie van ISO 45001:2018 in maart 2018 hebben organisaties drie jaar de tijd om te migreren van OHSAS 18001 naar de nieuwe standaard. Tijdens deze periode blijven OHSAS 18001-certificaten geldig tot de migratie is afgerond. Aan het eind van deze periode zal de OHSAS 18001-certificering niet langer beschikbaar zijn.

OHSAS 18001 is de internationaal erkende beoordelingsspecificatie voor de norm voor management gezondheid en veiligheid op de werkplek. OHSAS 18001 is ontwikkeld door vooraanstaande internationale certificeringsorganisaties en biedt u een raamwerk om uw gezondheids- en veiligheidsrisico's consequent mee te identificeren en beheren, om de kans op ongelukken te verkleinen, ervoor te zorgen dat u de wet beter naleeft en uw algemene prestatie te verbeteren.

Wij bieden een portefeuille van trainings-, certificerings- en auditingoplossingen met betrekking tot de OHSAS 18001-norm om u te helpen gezondheid en veiligheid binnen uw bedrijf efficiënt te beheren. Met behulp van onze oplossingen kunt u laten zien hoeveel waarde u hecht aan gezondheid en veiligheid op de werkplek en aan het naleven van de vereiste regulering. Ons wereldwijde netwerk van ervaren specialisten zorgt ervoor dat uw systemen geheel overeenkomen met de meest recente richtlijnen.

Met de meest recente publicatie van de ISO 45001:2018-norm moeten alle migraties van OHSAS 18001 voor 12 maart 2021 worden afgerond, inclusief eventuele non-conformiteiten en certificeringsbeslissingen. OHSAS-certificaten zijn na deze datum niet meer geldig. Daarom moeten alle audits die na 12 maart 2020 worden uitgevoerd, voldoen aan de vereisten van ISO 45001, hetzij als migratie-audit, eerste audit of hercertificeringsaudit.

Laat ons u helpen uw bedrijfscontinuïteit te verzekeren door efficiënte gezondheids- en veiligheidsbeheersystemen in te voeren. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team voor meer informatie over OHSAS 18001 en hoe u eenvoudig kunt migreren naar ISO 45001.