Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Dioxinen en furanen zijn kankerverwekkend, net zoals de meeste gereglementeerde milieuvervuilende stoffen. Bel SGS vandaag nog voor een dioxine- en furaananalyse om te zorgen dat uw bedrijf veilig is.

Dioxinen en furanen, die ongewenst ontstaan bij industriële processen als afvalverbranding, chemische productie en papierbleken, kunnen aangetroffen worden in de lucht, het water en vervuilde bodem. Als ze zich ophopen, kunnen ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.

Met onze dioxine- en furaanonderzoeken kunt u identificeren waar giftige emissies ontstaan en de veiligheid van uw activiteiten verbeteren. We kunnen u helpen de lucht, het water en de bodem van industriële en brownfields te reinigen. We controleren ook dioxine- en furaanniveaus in voedsel en dierenvoeding.

We zijn volledig geaccrediteerd op lokaal en internationaal niveau en worden volledig erkend als een van 's werelds meest toonaangevende en meest betrouwbare laboratoria voor dioxine- en furaanonderzoeken. Met onze laboratoriumanalyses kunt u ervan op aan dat uw productieprocessen grondig onderzocht worden om de emissies van deze substanties te controleren en verlagen.

Hoge resolutie-massaspectrometie is de enige wettelijk geaccepteerde analysetechiek voor het vaststellen van de concentraties aan dioxines en furanen. Onze teams bij ons Institute for Applied Chromatography maken gebruik van de nieuwste technieken binnen deze technologie om te zorgen dat alle mogelijke emissiebronnen gecontroleerd worden en zelfs lage niveaus gedetecteerd en gemeten kunnen worden.

Afhankelijk van uw prioriteiten kunnen we een brede reeks stoffen testen om het potentiële risico van menselijke blootstelling aan dioxinen en furanen te beoordelen, waaronder: bodem en afzettingen, water, lucht, schoorsteenemissie, plant- en dierweerfsel, bloed en serum, voedsel en dierenvoeding. We testen ieder jaar duizenden monsters en blijven op de hoogte van de nieuwste wettelijke vereisten. We kunnen ook doorlopende ondersteuning bieden voor vervuilde gebieden en herstel van uw site.

Laat onze internationaal erkende laboratoria u helpen te zorgen voor een schone en gezonde werkplek op uw bedrijf. Bel ons team vandaag nog om te zorgen dat uw bedrijf veilig is en blijft.