Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Over

Op 22 oktober organiseren wij het gratis webinar ‘Innovatie in luchtkwaliteitsmetingen’ om u meer te vertellen over het in kaart brengen van de luchtkwaliteit in uw gebouw.

Start

22 okt 2020, 15:00

Einde

22 okt 2020, 16:00

Locatie evenement

Online

Op het werk, op school of thuis: we besteden een groot deel van onze tijd binnen.

Een goede binnenluchtkwaliteit in uw gebouw is van grote invloed op de gebruikers. Een slechte luchtkwaliteit kan gezondheidsklachten veroorzaken; van hoofdpijn tot ernstigere problemen zoals allergieën en aandoeningen aan de luchtwegen. Bovendien zorgt het coronavirus voor een toenemende vraag naar inzicht in ventilatie in gebouwen

Om hier antwoord op te kunnen geven, maakt SGS gebruik van de AirSense en SmartSense voor sensorische luchtkwaliteitsmetingen. Met deze systemen bent u in staat om de luchtkwaliteit in uw gebouw te beheren én te bevorderen. Op 22 oktober vertellen wij u er alles over tijdens het webinar Innovatie in luchtkwaliteitsmetingen. 

Tijdens het webinar ligt de nadruk op de twee sensorische luchtkwaliteitsmetingen, ontwikkeld door SGS:

  • De AirSense is specifiek ontwikkeld voor binnenluchtmetingen. Elke dertig seconden worden vijf parameters gemeten. Dataconnecties via o.a. WiFi maken realtime opvolging mogelijk. 
  • De SmartSense is uitgebreider en biedt meer mogelijkheden. Bij luchtkwaliteitsproblemen helpen gerichte metingen het probleem of de verontreinigingsbron(nen) te identificeren.

Praktische informatie
Datum: 22 oktober 2020 Tijd: 15.00 uur
Duur: 60 minuten

Meld u nu aan!
Inschrijven kan via onderstaande button. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Bij vragen kunt u contact opnemen met EHS Secretariaat via +32 3 545 87 50 of be.envi.secretariat@sgs.com.