Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Over

Al vanaf volgend jaar wijzigt de Vlaamse wetgeving omtrent asbest. Verkoopt u een woning of gebouw in Vlaanderen van voor 2001? Dan moet u vanaf 2022 bij de verkoop verplicht een asbestattest overleggen. Vanaf 2032 is het voor iedere gebouweigenaar verplicht om over zo’n attest beschikken. Wat is een asbestattest precies en waar moet u aan voldoen? In dit webinar hoort u alles over de wijzigingen in wetgeving en het omgaan met asbestproblematiek.

Start

23 nov 2021, 14:00

Einde

23 nov 2021, 15:00

Locatie evenement

Online

Praktische informatie
Om hier antwoord op te geven organiseren we op 23 november het webinar Het asbestattest en omgaan met asbestproblematiek: 

📆 Wanneer: 23 november 2021
🕘 Tijd: 14.00 uur
⏳ Duur: 60 minuten
🗣️Taal: Nederlands

 

Sprekers
Tijdens het webinar vertellen we u vanuit verschillende invalshoeken over de risico’s van asbest en de wijzigingen in de wetgeving. Daarnaast krijgt u ook volop de ruimte om al uw asbestgerelateerde vragen te stellen. Een overzicht van de onderwerpen en sprekers: 

  • De wetgeving: Overheidsdienst OVAM geeft een toelichting over de aankomende wijzigingen in wetgeving. Het asbestattest komt dus uitvoerig aan bod. 
  • De dienstverlening: Hans de Jong, Business Development Manager bij SGS gaat in op de verschillen en overeenkomsten van asbesttoepassingen in Nederland en Vlaanderen. En welke lessen we hiervan kunnen leren voor de toekomst.
  • De ervaring: Ronny van Saarloos, Health & Environmentmanager bij Proximus, vertelt alles over het asbestbeleid en -beheer van de gebouwen bij de grootste Belgische leverancier van telefonie, internet, televisie en ICT-diensten op netwerkbasis. 

Gedurende het webinar krijgt u voldoende tijd om uw asbestgerelateerde vragen te stellen.

Inschrijven kan via dit formulier. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen via mail of telefonisch via +32 (0)3 545 87 50.


Graag tot dinsdag 23 november!