Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de bewakings- en beheerdiensten van SGS voor onderzoeksvestigingen kunt u ervoor zorgen dat u in de gekozen vestiging zo goed mogelijk de benodigde gegevens kunt verzamelen.

Voor een klinisch onderzoek hebt u een betrouwbaar team nodig dat de eindresultaten behaalt waarmee u met vertrouwen beslissingen voor de toekomst kunt nemen. Onze CRA's worden voortdurend opgeleid in de procedures om klinische onderzoeken te controleren, ICH-GCP, regulerende kwesties, behandelingsspecifieke kennis en de SOP's van het bedrijf. Van de opstartfase van uw onderzoek tot aan de afronding ervan zijn onze CRA's erop gericht om ervoor te zorgen dat uw onderzoek in elke vestiging tot in de puntjes is geregeld. Ons team van CRA's werkt nauw samen met de betrokkenen in de vestiging om kwalitatieve gegevens te leveren door onze procedures en tools aan te wenden die voldoen aan de toepasselijke lokale en regionale regelgeving.

Breed geografisch bereik

Met onze diensten kunt u wereldwijd klinisch onderzoek uitvoeren en consistente, kwalitatieve resultaten behalen. Onze CRA's zijn een mix van medewerkers op kantoor en uit de regio die vanuit zeven centrale kantoren worden aangestuurd voor projecten in:

 • Noord-Amerika
 • Het Caribisch gebied
 • West-Europa
 • Centraal- en Oost-Europa

Voor extra dekking bieden we diensten via onze gekwalificeerde regionale partners.

Onze CRA's worden regionaal aangewezen voor de bewaking van uw project. Zij spreken de taal vloeiend en zijn op de hoogte van alle culturele en regionale vereisten.

Therapeutische expertise

We bieden een kundig team van experts die alle kneepjes van het betreffende therapeutische vakgebied en het geneesmiddel voor onderzoek kennen. Onze CRA's hebben ruim ervaring met verschillende indicaties en therapeutische vakgebieden, waaronder:

 • Virale infecties en infectieziekten
 • Ziekten en pijn van het centraal zenuwstelsel
 • Hart- en vaatziekten
 • Ademhalingsaandoeningen
 • Ziekten van het centraal zenuwstelsel
 • Zeldzame ziekten

Beheer van locaties

Onze CRA's zijn het eerste aanspreekpunt in de vestiging en zijn experts op het gebied van relatiebeheer. Wij streven naar een gebalanceerde CRA-workload, wat zich uit in een beperkt aantal protocollen en locaties voor elke CRA en minder reistijd. Hierdoor kunnen we u het volgende bieden:

 • Kwalitatieve gegevens
 • Uitgebreide kennis van en sterke nadruk op uw programma
 • Goede relaties met klinische locaties

Efficiënt beheer van de vestigingen en controle-instrumenten

Alle controleactiviteiten worden beheerd via ons moderne systeem voor het beheer van klinische onderzoeken (CTMS), dat ook via het internet beschikbaar is voor sponsors. Het CTMS biedt u dag en nacht en zeven dagen in de week toegang tot de meest recente informatie. We gebruiken deze tool intern om belangrijke prestatie-indicatoren op managementniveau te bewaken, zodat we in realtime aanpassingen kunnen doen.

Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van klinisch onderzoek bieden we u ongeëvenaarde expertise in bewaking en beheer van vestigingen voor klinisch onderzoek.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften op het vlak van het bewaken en beheren van vestigingen voor klinisch onderzoek te bespreken.