Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De diensten voor de selectie van de juiste vestiging en patiëntwerving van SGS helpen u bij het kiezen van de juiste vestiging voor uw klinisch onderzoek.

Uw klinisch onderzoek staat of valt met het kiezen van de juiste vestiging. De vestiging is direct van invloed op de primaire doelstelling en het algemene ontwikkelingsplan van uw onderzoek. Met onze diensten voor het kiezen van de juiste vestiging kunt u ervoor zorgen dat uw onderzoek een succes wordt door ervoor te zorgen dat de werving van proefpersonen soepel verloopt en dat u hen weet te behouden voor uw onderzoek.

Identificatie van de vestiging

Onze experts op het gebied van haalbaarheidsonderzoek staan bij het vaststellen van de juiste vestiging voor een klinisch onderzoek onder streng toezicht van onze medisch directeur. Dit team werkt nauw samen met het regionale operationele team om de volgende zaken te bewerkstelligen:

  • Implementatie van de lokale beperkingen bij het opstarten van uw project
  • De beste opstartprocedure voor uw onderzoek
  • Naadloze overgang naar onze klinische teams die het onderzoek leiden

Onze CRA's bouwen na de identificatie direct een relatie op met de geselecteerde vestigingen waardoor de werving van de proefpersonen soepel verloopt, de gegevens van uitstekende kwaliteit zijn en u de proefpersonen gedurende het onderzoek weet te behouden.

Proefpersonen behouden

Om medicijnen op de markt te kunnen brengen voor patiënten die behoefte hebben aan iets dat er nog niet is, is het cruciaal dat u de juiste proefpersonen werft en weet te behouden voor uw klinische onderzoek.  

We kunnen u helpen met:

  • De implementatie van een protocolspecifieke wervings- en behoudplan voor elk onderzoek dat onder de verantwoordelijkheid van de projectmanager valt
  • De ontwikkeling van een op maat gemaakt behoudplan in samenwerking met onze specialisten en alle belangrijke belanghebbenden, zoals onze cliënten
  • Ervoor zorgen dat de protocolspecifieke strategie wordt geïdentificeerd, bewaakt en ingeperkt tijdens de levenscyclus van het onderzoek

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe een op maat gemaakte aanpak voor het selecteren en behouden van proefpersonen u kan helpen om uw klinisch onderzoek te laten slagen.