Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de klinische onderzoeken voor hartmonitoring van SGS en diepgaande QT-testen (TQT) waarborgt u de cardiale veiligheid, naleving van de regels en gaat u kostenefficiënt te werk.

De vroege opsporing van potentiële cardiovasculaire effecten van een geneesmiddel is cruciaal en verbetert de kostenefficiëntie in het ontwikkelingproces. Hierbij is het essentieel dat het geneesmiddel voldoet aan de ICH E14-richtlijnen, waarin het QT-interval wordt besproken. De FDA evalueert regelmatig ECG's van cardiale veiligheidsonderzoeken die worden uitgevoerd door Pharma. Deze onderzoeken bevatten doorgaans de gegevens van duizenden ECG's waarbij met name is gelet op het QT-interval. 

Wat is de meerwaarde van klinische onderzoeken voor hartbewaking van SGS?

We kunnen u helpen met:

  • Accurate evaluatie van cardiale veiligheid 
  • Onderzoek volgens de nieuwste wettelijke richtlijnen, zoals FDA, ICH en volgens 21 CFR deel 11
  • U kunt profiteren van ongeëvenaarde leesaccuraatheid en lage variabiliteit (intraSD < 1 ms, interSD < 2ms), waardoor het statistisch onderscheidingsvermogen wordt vergroot en er minder steekproefgrootten nodig zijn, wat scheelt in de kosten 

Betrouwbaar klinische onderzoeken voor hartbewaking door een leverancier van wereldklasse

Als specialist op het gebied van early phase geneesmiddelenontwikkeling voeren we jaarlijks meerdere TQT-onderzoeken uit, met gemiddeld 24.000 ECG's per onderzoek. Door samen te werken met erkende partners wereldwijd die zijn gespecialiseerd in cardiac data reading (ECG/Holter), hebben we een sterke expertise opgebouwd in het verzorgen van ECG-reading en QT-prolongation-analyses, alsmede safety pharamacology studies voor de farmaceutische en biotechnische industrieën. 

Onze high care unit is uitgerust met centrale Draeger-hartmonitors die continu het hartritme en alle vitale functies bewaken. 32 bedden zijn uitgerust met telemetrische apparaten van Draeger, die zijn gekoppeld aan hetzelfde centrale afleessysteem.

Neem vandaag nog contact op met SGS om te weten te komen hoe we kunnen helpen met uw klinische onderzoeken voor hartmonitoring.