Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Het punt waarop een medicijn verschuift van de preclinical testing tot Phase I clinical research is een belangrijke mijlpaal voor een farmaceutisch of biotechnologiebedrijf, omdat dit het punt is waarop 'in-human testing' begint.

Veiligheid heeft natuurlijk de hoogste prioriteit, maar de diensten van SGS voor early Phase I-IIa zorgen ook dat de producten door de studies komen en zo snel mogelijk op de markt komen, om uw bedrijf een concurrentievoordeel te bieden. Als toonaangevende contract research organization (CRO) voor 'Phase I' geniet SGS internationale reputatie voor het ontwikkelen van complexe studies die de klanten inzicht geven in de volgende eigenschappen van het medicijn:

  • Veiligheid
  • Verdraagzaamheid
  • Pharmacokinetics
  • Pharmacodynamics

Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden zo vroeg mogelijk een 'go/no go' beslissing te nemen en te voldoen aan de wettelijke normen.

Onze zeer ervaren en opgeleide werknemers zullen samen met u uw strategie bepalen en studies ontwikkelen die gebaseerd zijn op uw specifieke omstandigheden en de internationale en lokale vereisten. Via hen hebt u toegang tot de meest recente pharmadynamics-modellen, biomarker-doelen en data managementtechnieken die samen een samenhangend studieprogramma vormen.

Onze diensten worden geleverd in een fase I-faciliteit in Antwerpen, met in totaal 92 bedden. In onze faciliteit wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en hij voldoet aan de normen van de US FDA-, GCP-, ICH- en ISO-richtlijnen en regels en lokale normen. Via SGS hebt u toegang tot een database van 10.000 potentiële proefpersonen, inclusief speciale bevolkingsgroepen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in studieontwikkeling en -implementatie van Phase I bevindt SGS Life Science Services zich in een uitstekende positie om te voldoen aan uw wensen op het gebied van 'clinical research'. We bieden betrouwbare en ervaren medewerkers die u snel en veilig begeleiden tijdens 'early phase trials'.