Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Vrijwilligers Gezocht Voor Klinische Studies

Vrijwilligers spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Als organisatie voor onderzoek op contractbasis (Contract Research Organization, CRO), zijn we gespecialiseerd in klinische studies voor veelbelovende nieuwe geneesmiddelen die door farmaceutische bedrijven worden ontwikkeld.

Wij voeren een vijftigtal studies uit per jaar. Bijgevolg is onze dienst rekrutering voortdurend op zoek naar proefpersonen, inclusief patiënten, die dit cruciale werk willen uitvoeren.

Vrijwilliger bij een betrouwbare wereldleider op het gebied van klinische studies

Dit kunt u verwachten wanneer u bij ons vrijwilliger wordt voor klinische studies:

  • Een speciale afdeling die specifiek gewijd is aan geneesmiddelenonderzoek op basis van de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen
  • Uw veiligheid wordt gegarandeerd door de onafhankelijke Ethische Commissie die het protocol naleest en evalueert. Zonder de toestemming van de commissie kan de studie niet van start gaan
  • Vergoeding voor elke studie. Deze wordt voor de start afgesproken en wordt berekend in functie van de tijd en de geleverde inspanningen voor de studie. De uitbetaling gebeurt steeds na het beëindigen van de studie. Deze vergoeding dient te worden beschouwd als een compensatie voor tijd en ongemak, niet als een ‘risicovergoeding’. Er wordt ook een aparte kilometervergoeding voorzien tot een maximum van 120 km (enkele reis)
  • Een 24 u op 24 u permanentie van onze gespecialiseerde artsen en studiecoördinatoren
  • Strikte naleving van de internationale ICH-GCP-richtlijnen en de Europese richtlijnen
  • Een grondig en volledig medisch vooronderzoek
  • Strikte opvolging door artsen tijdens de studie met tussentijdse labo-onderzoeken en andere onderzoeken indien nodig
  • Een grondig eindonderzoek zodat we zeker zijn dat u het centrum in goede gezondheid verlaat
  • Vertrouwelijkheid van zowel uw persoonsgegevens als medische gegevens

Vrijwilliger worden voor klinische studies bij SGS

Iedereen kan zich kandidaat stellen. Inschrijven kan op ons secretariaat, via onze website of met onderstaand inschrijvingsformulier dat u ons ingevuld en ondertekend toestuurt. Wanneer u bent opgenomen in onze databank en er is een studie waarvoor u in aanmerking komt, wordt u per brief gecontacteerd.

U kunt zich ook opgeven voor lopende studies. In de onderstaande pdf staat meer informatie over de vereisten van de studies en welke vergoeding hier tegenover staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om vrijwilliger te worden voor klinische studies bij SGS.

schrijf gelijk in

Gelieve ons rekruteringsteam te contacteren voor verdere studies.