Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Impurities and contaminants analysis in biotechnology products van SGS – een reeks diensten die u kunnen helpen bij de identificatie van onzuiverheden en contaminanten in biotechnologische producten en de controle op microbiële bestemming.

Om aan de richtlijnen van ICH Q6B te voldoen is een nauwkeurige analyse van onzuiverheden en contaminanten in biotechnologische producten noodzakelijk tijdens de productidentificatie. We bieden een reeks diensten en methoden die u kunnen helpen bij de identificatie van onzuiverheden en contaminanten in biotechnologische producten.

Als 's werelds meest vooraanstaande leverancier van impurities and contaminants analysis in biotechnology products bieden wij u ongeëvenaarde deskundigheid in techniek en wetgevingen en een uniek wereldwijd netwerk. Onze diensten kunnen u helpen u bij de analyse en identificatie van procesgerelateerde onzuiverheden, productgerelateerde onzuiverheden en productgerelateerde substanties.

Onze diensten omvatten:

  • Gastheercel eiwitten, gastheercel DNA en andere procesgerelateerde onzuiverheidstesten
  • Productgerelateerde onzuiverheden en degradatie-analyse
  • Identificatie van detergenten en surfactanten
  • Vetzuursamenstelling-analyse

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze impurities and contaminants analysis in biotechnology products.