Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Process-related impurities and residual analysis van SGS – effectieve residuele onzuiverheidstesten en residuele analyse voor uw biofarmaceutische producten.

De verschillende verbindingen die tijdens het productieproces van uw biofarmaceutische producten toegevoegd zijn, kunnen later optreden in het eindproduct als procesgerelateerde onzuiverheden. Residuele onzuiverheden kunnen echter lastig zijn om op te sporen. Daarom bieden we u een effectieve procesgerelateerde omzuiverheidsanalyse, residuele onzuiverheidstest en residuele analyse van biofarmaceutische producten. Op die manier kunnen we bevestigen dat uw eindproduct geen onzuiverheden bevat.

Waarom kiezen voor de process-related impurities and residual analysis van SGS?

We bieden een procesgerelateerde onzuiverheidsanalyse, residuele onzuiverheidstesten en residuele analyse van biofarmaceutische producten om u helpen met:

  • Het analyseren van procesgerelateerde onzuiverheden en contaminanten in uw biotechnologische of biologische geneesmiddelen
  • Het bevestigen dat onzuiverheden op efficiënte wijze verwijderd zijn
  • Het vaststellen van de afwezigheid van onzuiverheden in uw eindproduct
  • Het detecteren van gastheercel onzuiverheden, waaronder gastheercel eiwitten en gastheercel desoxyribonucleïnezuur (DNA)
  • Het ontwikkelen van specifieke gastheercel eiwittesten voor uw cellijn expressie
  • Het aantonen van de veiligheid van uw producten door te onderzoeken of de gastheercel-onzuiverheden onder de aanvaardbare niveaus blijven.

Betrouwbare process-related impurities analysis van een toonaangevende leverancier

Als 's werelds meest vooraanstaande leverancier van residuele onzuiverheidstesten en residuele analyse van biofarmaceutische producten bieden wij u ongeëvenaarde deskundigheid in techniek en wetgevingen en een uniek wereldwijd netwerk.

We bieden een breed scala aan superieure chromatografie en massaspectrometrie apparatuur, alsmede uitgebreide ervaring in methode-ontwikkeling. Deze passen we toe om de onzuiverheidsanalyse-methode te optimaliseren. De geoptimaliseerde methode kan gevalideerd worden als een limiettest of als volledige ICH Q2(R1) validatie uitgevoerd onder GMP.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze process related impurities analysis services.