Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Post-Translational Modifications (PTMs) analysis van SGS – voor de identificatie van een breed scala aan co- en posttranslationele modificaties

Tijdens of na de translatie van de oligonucleotide in een aminozuursequentie vinden er vele modificatieprocessen plaats. Hierdoor wordt de eiwit geactiveerd en kan deze zijn functie uitoefenen. Deze modificaties omvatten de vorming van disulfidebruggen, cleavage van signaal peptiden en covalente modificaties. Deze veranderingen zijn niet te herleiden uit de gensequentie. Het is kortom cruciaal om de werking van het eiwitproduct te onderzoeken om deze modificaties op te kunnen sporen.

Wij bieden een aantal methodes aan die gebaseerd zijn op massaspectrometrie (MS) en MS peptide mapping om een breed scala aan co- en posttranslationele modificaties op te sporen en te identificeren.

Waarom kiezen voor de post-translational modifications analysis van SGS?

Wij kunnen u helpen met:

  • Het krijgen van toegang tot een reeks op MS en MS peptide mapping gebaseerde strategieën
  • Het opsporen en identificeren van een breed scala aan co- en posttranslationele modificaties, zoals acetylering, fosforylering, sulfatie en glycosylatie met betrekking tot biofarmaceutische producten

Betrouwbare post-translational modifications analysis van de toonaangevende leverancier

Als 's werelds meest vooraanstaande leverancier van post-translational modifications analysis, bieden wij u ongeëvenaarde deskundigheid in techniek en wetgevingen en een uniek wereldwijd netwerk.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze post-translational modifications service.