Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De analyse van aminozuren is een essentieel instrument in alle fasen van de ontwikkeling van geneesmiddelen en tijdens het hele productieproces, waar het wordt gebruikt voor de samenhang tussen de partijen geneesmiddelen. Ze is ook een belangrijk onderdeel van de ICH Q6B-richtlijnen ter ondersteuning van nieuwe marketingtoepassingen. Bij uitbesteding van uw analyses is het daarom van belang dat u uw werk toevertrouwt aan ervaren en veilig werkende partners.

De aminozuuranalyse kan worden gebruikt voor:

  • Berekeningen en karakterisering van de proteïneconcentratie
  • Bepaling van de extinctiecoëfficiënt
  • Totale aminozuren, waaronder cysteïne, tryptofaan en hydroxyproline
  • Vrije aminozuren, waaronder asparagine en glutamine

Onze deskundigen:

  • meten de optische dichtheid en analyseren de inhoud van de peptiden of proteïnen en de molaire verhouding aan de hand van hogedrukvloeistofchromatografie met omgekeerde fase (RP-HPLC)
  • paren dit proces aan UV-spectrofotometrie om de extinctiecoëfficiënt te bepalen

SGS heeft expertise van wereldklasse in de analyse van (glycol)proteïnen. We zijn erkend als het wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit en bieden vol toewijding de beste diensten in ons segment aan al onze klanten aan.

Neem vandaag nog contact op met SGS en ontdek hoe we u kunnen helpen met de analyse van uw aminozuren.