Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De novo proteïnesequencing is het proces waarbij de aminozuursequentie wordt afgeleid zonder eerdere kennis van het DNA of de proteïnesequentie. Dit verschilt van de sequentiebevestiging waarbij de proteïne/DNA-sequentie al bekend is en de verkregen sequentiegegevens worden gebruikt om te bevestigen dat dit correct is.

Aan de hand van MS/MS maakt onze de novosequencingdienst structurele informatie bekend door intacte peptiden in een massaspectrometer te fragmenteren. Bovendien, of als een alternatief, kan de sequencing worden uitgevoerd met N-terminale sequencing, waarbij aminozuren sequentieel worden gescheiden van de N-terminus van een peptide aan de hand van Edman-chemie.

De novo sequencing wordt gebruikt bij de identificatie van onbekende proteïnen in proteomische analyses. Een andere belangrijke toepassing ligt in de karakterisering van antilichaamvariabele regio's.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, testen en certificering. Wij maken gebruik van een geavanceerde methodologie in sequentieanalyses om onze klanten een voorsprong op de concurrentie te verlenen op de markt van Life Sciences. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe de novo proteïnesequencing een rol kan spelen in uw zakelijke succes in de toekomst.