Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De diensten van SGS op het gebied van eiwitidentificatie zijn beroemd bij vele bedrijven in de llife sciences, vanwege hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Een fundamenteel aspect van ons dienstenpakket is N-terminal sequentie, waarmee de aminozuursequentie van een peptide of eiwit kan worden vastgesteld.

Door gebruik te maken van geautomatiseerde Edman Degradation Sequencing, ook bekend als Gas Phase Sequencing, kunnen onze deskundigen werken aan monstersoplossingen of monsters van eiwitten die gescheiden worden door gebruik te maken van SDS-PAGE en vervolgens worden overgebracht naar PVDF-membranen. Onze deskundigen:

  • Splitsen achtereenvolgens de N-terminus eiwit of peptide in aminozuren
  • Deriveren en scheiden de geproduceerde aminozuren door middel van omgekeerde fase hoge druk vloeistofchromatografie
  • Visualiseren de aminozuren met UV-detectie gedurende elke ronde van de Eman-degradatie
  • Identificeren de aminozuren door vergelijking met een standaard mengsel

Door middel van N-Terminal Sequencing zijn wij bovendien in staat om mogelijke truncaties van de amino-terminus of chemisch geblokkeerde termini vast te stellen, die een volledige sequencing vaak in de weg staan. We kunnen de blokkerende groep verwijderen voordat er met de sequentie wordt begonnen.

Wereldwijd maken bedrijven in de life sciences gebruik van N-terminal sequencing door SGS, zowel tijdens het ontwikkelings- als fabricageproces, om reproduceerbaarheid en consistentie te bepalen. N-terminal sequencing kan bovendien worden toegepast voor de novo sequencing van eiwitten.

Neem vandaag nog contact op met SGS om uit te vinden hoe we kunnen helpen met uw (glycol) proteïne en peptide analyse.