Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS biedt uitgebreide testdiensten voor de biofarmaceutische ontwikkelingscyclus – van een vroege fase tot de GMP QC Release.

De biofarmaceutica is een van de snelst groeiende gebieden in de wetenschap en biedt uitdagende mogelijkheden voor onderzoekers en bedrijven. Om de snelle vorderingen in de sector te ondersteunen, hebben we een brede reeks diensten ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met biofarmaceutische testen, veiligheid en kwaliteitscontroles.

Wij bieden een uitgebreid portfolio aan analytische testdiensten aan tijdens de biofarmaceutische ontwikkeling. Met ons aanbod van geïntegreerde laboratoriumdiensten hebben we de expertise in huis voor elke fase van de ontwikkeling – van de beoordeling van de celbankveiligheid en productkarakterisering in een vroege fase tot de methode-ontwikkeling in een latere fase, bioanalyse en de uiteindelijke productlancering. Met onze biofarmaceutische ontwikkelingsdiensten kunnen we u helpen met:

  • Voorbereiding en karakterisering van analytische moedercelbanken en werkende celbanken
  • cGMP Analytical Chemistry QC release testing, met tests zoals capillaire elektroforese (CE), celgebaseerde assays, ELISA-gebaseerde assays, oligosacharide-analyse, Peptide Mapping en analyse van oppervlakte plasmon resonantie (SPR)/bio-layer interferometrie (BLI)
  • Testen op elementaire onzuiverheden
  • Optimalisatie, ontwikkeling en validatie van methoden
  • Identificatie van onzuiverheden
  • Partikelanalyse

Wij bieden een uitgebreid partnerschap met toegang tot technische expertise en laboratoria, evenals flexibele oplossingen voor de ontwikkeling van uw bedrijf volgens uw eigen specifieke eisen, waaronder:

  • Voorafgaand overleg: bespreking van technische en regelgevende aspecten van de analyses met onze panels van experts
  • Bedrijfsontwikkeling: selectie van de meest geschikte samenwerking, van "fee-for-service" tot FTE-modellen

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen en de beschikbare samenwerkingsopties te bespreken.