Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Eiwitten van gastheercellen vormen de grootste eiwitcontaminant in biofarmaceutica die verkregen zijn door recombinant-DNA-technologie. Om hun aanwezigheid in het uiteindelijke product te minimaliseren zijn eiwit-terugwinningprocessen noodzakelijk. Ze zijn ook vaak immunogeen en brengen risico's voor zowel de werking van een medicijn als de veiligheid van de patiënt met zich mee. DNA van gastheercellen is ook een contaminant. Reguleringsinstellingen zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, de EU en de FDA hebben maximale DNA-niveaus in producten aangegeven die ze als veilig beschouwen.

De gastheercel-onzuiverheidstesten van SGS dragen in belangrijke mate toe aan de kwaliteits- en veligheidsgarantie van uw producten. De testen worden uitgevoerd door deskundigen in één van onze professioneel uitgeruste laboratoria over de hele wereld en helpen u de veiligheid van uw producten aan te tonen door te onderzoeken of de gastheercel-onzuiverheden onder de aanvaardbare niveaus blijven.

SGS biedt testmethoden die gevoelig genoeg zijn om gastheercel-onzuiverheden op te sporen en kan specifieke testen voor bepaalde gastheercel-eiwitten ontwikkelen. Onze testen zijn:

  • Testen gastheercel-eiwitten –– ELISA, ILA (Immunoligand Assay), SDS-PAGE en immunoblotting
  • Testen gastheercel-DNA –– kwantitatieve PCR en dot-blot hybridisatie
  • Productie van antilichamen tegen ‘nul cells’ –– immunisatie

SGS is 's werelds meest vooraanstaande inspectie-, controle, test- en certificeringsbedrijf. Onze testdiensten worden constant verbeterd, zodat ze altijd het beste op hun gebied blijven. Outsourcing van uw gastheercel-onzuiverheidstesten is een blijk van vertrouwen in een beproefde contractonderzoeksorganisatie die al samenwerkt met verschillende belangrijke spelers in de levenswetenschappen.