Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Virology testing services van SGS – stel de afwezigheid van besmettelijke viruscontaminanten in uw medicijnproducten vast met onze nauwkeurige op celcultuur gebaseerde onderzoeken.

Als leverancier van biofarmaceutische producten die afkomstig zijn van menselijke of dierlijke cellijnen, is het essentieel dat uw producten getest worden tijdens het productieproces om de afwezigheid van besmettelijke viruscontaminanten te bevestigen. Onze virologie-testdiensten omvatten gevalideerde in vitro onderzoeken op het gebied van virussen en retrovirussen, die u kunnen helpen aan de Amerikaanse en Europese richtlijnen te voldoen.

Waarom kiezen voor de virology testing services van SGS?

Onze virologie testdiensten omvatten adventieve virustesten, retrovirus testen en in vitro celgebaseerde onderzoeken Wij kunnen u helpen met:

  • Het uitvoeren van effectieve virologietesten om de eigenschappen van cellen in kaart te brengen of producten afkomstig van cellijnen, bijvoorbeeld die van mensen of knaagdieren, te identificeren. We bieden ook testen op het gebied van product- vrijgave, klinisch onderzoek of marketing
  • Spoor virussen op die afkomstig zijn van dierlijke producten (bijvoorbeeld van rund of varken)
  • Screen op virusvectoren/vaccins om de aanwezigheid van besmettelijke contaminanten vast te stellen

Superieure virologietesten van een toonaangevende leverancier

Als 's werelds meest vooraanstaande leverancier van virologietesten, bieden wij u ongeëvenaarde deskundigheid in techniek en wetgevingen en een uniek wereldwijd netwerk. Daarom zijn we in staat om complexe onderzoeken samen te stellen die aan uw specifieke producteisen voldoen.

In vitro onderzoeken

We bieden u in vitroonderzoeken waarbij we gebruik maken van een aangepaste combinatie van cellijnen – waaronder MRC-5, Vero, CHO-K1, HeLa, HEK293, murine, etc. – voor de identificatie van producten die verkregen zijn door cellijnen van mensen of knaagdieren.

Indicatorlijnen voor het testen van andere producten, of om het gastheer bereik uit te breiden, zijn tevens beschikbaar.  

Retrovirus onderzoeken

We bieden een reeks onderzoeken op het gebied van virussen, waaronder:

  • XC onderzoeken om het besmettelijke ecotropische murine leukemia virus (MLV) op te sporen
  • S+L- onderzoeken waarbij gebruik wordt gemaakt van cellijnen van katachtigen of nertsen, om amfotropische of xenotropische MLV op te sporen
  • Mus dunni cellen, met immunofluorescence equivalentiepunt of een PG4 cel equivalentiepunt om ecotropische, amfotropische, xenotropische en nerts-cel virussen op te sporen

Voor niet-murine retrovirussen bieden we testen op geschikte indicatorcellen (geselecteerd omwille van hun responsie op verschillende retrovirus soorten).

We bieden ook gevalideerde retrovirus onderzoeken voor de detectie van murine ecotropische, amfotropische, xenotropische en nerts-cel virussen alsmede co-cultivatie onderzoeken om virussen met een tropisme uit te breiden voor menselijke cellen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze virology testing services.