Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Milieubewaking in farmaceutische productie van SGS – bevestig dat uw productieprocessen geen contaminanten bevatten door middel van clean room-validatie, utiliteitstesten, microbiologische monitoringdiensten en monitoring van farmaceutische processen.

Het vaststellen dat alle aspecten van uw farmaceutische productieproces goed zijn doorlopen is essentieel om aan de wettelijke vereisten te voldoen en er zeker van te zijn dat uw producten de markt op mogen. Onze milieucontrolediensten voor de farmaceutische productie zorgen ervoor dat alles, van uw clean room en process media, zoals lucht en gas, tot aan uw apparatuur, contaminatie-vrij is.

We bieden aangepaste hygiëne-monitoring programma's die aan uw specifieke eisen voldoen. We verrichten ook acceptatietesten voor de installatie van clean rooms in productiefaciliteiten evenals de belangrijke bewaking van procedures omtrent levensvatbare en niet levensvatbare contaminatie van uw productiefaciliteiten en -utiliteiten.

Onze diensten omvatten:

  • Clean room validatie
  • Gas-analyse en monitoring om te bewijzen dat aan de wettelijke normen is voldaan
  • Water Monograph Testing conform de VS Pharmacopeial Convention (USP), European Pharmacopoeia (EP) en Japanese Pharmacopoeia (JP)
  • Environmental microbiological testing

Als toonaangevende leverancier van environmental monitoring in de farmaceutische productie, bieden we u ongeëvenaarde ervaring, expertise en hulpmiddelen.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe onze environmental monitoring services u kunnen helpen.