Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Door het outsourcen van laboratoria naar SGS kunt u er gerust op zijn dat uw analyses uitgevoerd worden door deskundigen van wereldklasse, terwijl u zich richt op uw kernactiviteiten.

Onze laboratoria hebben een internationaal bereik en maken gebruik van de meest recente technologieën en methodologieën – zodat u de nauwkeurigste en betrouwbaarste resultaten verkrijgt. Onze medewerkers zijn opgeleid volgens de hoogste normen en hebben kennis van zaken. Ze hebben ook ervaring in het naleven van richtlijnen voor vele verschillende bedrijfstakken.

Het uitgebreide internationale netwerk van laboratoria van SGS is best-in-class. Wanneer u met ons samenwerkt, profiteert u van jarenlange ervaring en van de kennis en vaardigheden die we opgedaan hebben tijdens het werken met andere klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten dat aangepast kan worden aan uw specifieke vereisten, of dit nu voor een uitvoerig laboratoriumprogramma is of voor discrete analyses, intern of extern uitgevoerd. Onze adviseurs kunnen u raad geven over wat het beste voor u is, of u volledige ondersteuning nodig hebt of alleen wat extra hulp tijdens drukke perioden.

Over de hele wereld hebben bedrijven baat bij onze wetenschappelijke vaardigheden. Voor elke klant, zowel multinationals als kleine organisaties, doen wij ons uiterste best om de testen zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren volgens nauwgezette normen.

Onze adviseurs zijn altijd beschikbaar om te bespreken hoe we een testprogramma kunnen opstellen dat aansluit bij uw behoeften en waarmee u vooraan kunt blijven staan in uw bedrijfstak.