Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Het is onmogelijk om continu over uw bedrijf te waken. Vertrouw daarom op de beveiligingsmanamentdiensten van SGS.

Het SGS-netwerk van deskundigen biedt u toegang tot onze grondige kennis om u zekerheid te bieden met betrekking tot de oplossingen en systemen die aanwezig zijn binnen uw bedrijf. We zorgen voor een uitstekend beheer van de beveiliging van uw operaties, in overeenstemming met de nieuwste praktijken gericht op continue verbetering. Onze deskundigen helpen u met de implementatie van robuuste systemen voor import-export en grensbeveiliging en beheersing van de toeleveringsketen zodat u zich kunt richten op uw merk en klanttevredenheid.

We werken met u samen volgens erkende normen, zoals TAPA, de associatie voor bescherming van technologische vermogensbestanddelen (of Transported Asset Protection Association), C-TPAT, het partnerschap tussen douane en handel tegen terrorisme (of Customs-Trade Partnership Against Terrorism) en ISO 28000 beveiligingsbeheer van de toeleveringsketen (of Supply Chain Security Management). U kunt onze diensten voor beveiligingsmanagement gebruiken als een oplossing op zich, of wij kunnen dienstverlening bieden die is toegespitst op uw interne processen en procedures.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van diensten op het gebied van beveiligingsmanagementdiensten.