Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Toon hoe hoog u informatiebeveiliging in het vaandel draagt door met SGS samen te werken. Ons uitgebreide aanbod van diensten – waaronder audits, certificering en training volgens de industrienorm ISO 27001 – vult uw informatiebeheersystemen aan.

Uw bedrijfsinformatie is van cruciaal belang voor uw succes – maar hoe beveiligd is die informatie? Hoe sterk zijn uw informatiebeveiligingsbeheersystemen (ISMS)? Wat kan het gevolg zijn als uw vertrouwelijke gegevens in de verkeerde handen terechtkomen?

We kunnen u helpen een antwoord op deze vragen te vinden. Daarbij bieden we u de kans om een beter inzicht te verwerven hoe de informatieketen in uw organisatie, logistiek en distributieketens beter kan worden beheerd. En met deze kennis, naast de optie van de ISMS-certificering, komt ook de geruststelling dat de juiste mensen de juiste informatie zien, over al uw zakelijke netwerken heen.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van diensten op het vlak van informatiebeveiligingsbeheer.