Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS begrijpt dat logistiek meer inhoudt dan het simpelweg verplaatsen van goederen van de ene plek naar de andere. Daarom bieden we een breed spectrum aan diensten – waaronder auditing en certificering – zodat alle aspecten van uw bedrijf aan bod komen.

Om u de zekerheid te geven die u nodig heeft, beginnen we met een audit van uw logistieke situatie. Vervolgens brengen wij advies uit over hoe u uw bedrijf kunt verbeteren door middel van certificering en het voldoen aan normen. Deze omvatten IFS (International Featured Standard) Broker certificering en IFS logistiekcertificering, BRC opslag en distributie (van de British Retail Consortium), TAPA (Technology Asset Protection Association) en ISO 28000 veiligheidsbeheer productieketen.

Door gebruik te maken van onze diensten bent u niet alleen in staat om uw bedrijf op soepelere wijze te leiden, maar toont u tevens uw inzet om goederen op tijd, voordelig, veilig en intact af te leveren. Tenslotte bieden wij training aan voor uw medewerkers en management.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, hoogst ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van logistieke certificeringsdiensten.