Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Om de veiligheid van de goederen in de leveringsketen van uw organisatie te waarborgen, dient u u de vrachtveiligheiidseisen volgens TAPA te implementeren.

Bedrijven die hoogwaardige goederen opslaan, zoals geneesmiddelen, kleding, tabak, consumptiegoederen en high-tech-apparatuur, in magazijnen en distributiecentra, implementeren deze norm om die magazijnen te beveiligen, alsook die van hun vervoerders.

SGS is goedgekeurd door TAPA (Transported Asset Protection Association) om wereldwijd gecertificeerde evaluaties uit te voeren volgens hun vrachtveiligheidseisen. Onze TAPA-certificeringsbeoordeling omvat een audit van verschillende aspecten van uw bedrijf, zoals toegangscontrole, werknemerscontrole, beveiliging van de omgeving, inbraakbeveiligingsapparatuur, bewakingssystemen, opslagruimten voor dure producten en transitvertragingen. Tijdens het audit-proces wordt ook gekeken naar knelpunten in uw magazijnen, distributiecentra en consolidatiefaciliteiten en wordt u geholpen om minimum veiligheidsmaatregelen voor chauffeurs te specificeren.

Een logistiekcertificaat van TAPA vormt een belangrijke schakel in het beheer van uw leveringsketen waarmee u laat zien dat u serieus werk maakt van het vergroten en verbeteren van de veiligheid, maar ook dat u aan de eisen van uw klanten wilt voldoen.

Als internationaal toonaangevende verificatie- en certificatie-instelling voeren wij audits uit volgens alle internationale en regionale veiligheidseisen, zoals:

  • ISO 28000 (ook certificeerbaar)
  • TAPA TSR en 
  • C-TPAT

Samenwerking met SGS bij het behalen van de TAPA TSR-certificering voor vrachtveiligheidseisen resulteert in beter presterende processen, steeds bekwamer personeel en duurzamere relaties met klanten en levert zo een profijtelijk concurrentievoordeel op. Wij zijn de marktleider op het gebied van transport en de leveringsketenveiligheid.

Verbeter de veiligheid van de leveringsketen met een TAPA certificerings-audit van SGS volgens de vrachtveiligheidseisen.