Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Om uw water te beschermen en vervuiling te voorkomen, stellen we aan de hand van onderzoeken van het grondwaterwingebied het waterwingebied vast en stellen we een beschermingsgebied in.

Bel nu met onze ervaren hydrogeologen voor meer informatie over onze grondwaterdiensten.

Bescherming van grondwaterbronnen is van belang om de kwaliteit van openbare of particuliere watertoevoer te beschermen. Daarom maken waterbedrijven, lokale overheden en anderen die werkzaam zijn in waterdistributie gebruik van onze grondwaterbeschermingsdiensten.

Ons team van kundige hydrogeologen definieert eerst uw waterwingebieden. Vervolgens gebruiken we een reeks testen en technieken om de stroomsnelheid van uw grondwatertoevoer te bepalen. De resultaten worden weergegeven aan de hand van computermodellen, waarmee we mogelijke verontreinigingsrisico's kunnen beoordelen en een beschermingszone rond waterwingebieden kunnen vaststellen.

Voor de afbakening van de verontreiningingsvrije zone is een solide achtergrondkennis nodig op het gebied van hydrogeologie. Onze kundige medewerkers en netwerk van gecertificeerde laboratoria hebben wereldwijd aan vele verschillende casestudies gewerkt en hebben uitstekende ervaring in grondwateronderzoeken en daaraan gerelateerde computermodelleertechnieken. Door onze ervaring op dit gebied kunnen wij u een geïntegreerd en snel plan bieden voor de bescherming van uw grondwaterbronnen.

Door samen te werken met SGS voegt u een kwaliteitsgarantie en professionalisme toe aan uw waterbeheer. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team.