Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Geotechnische en gesteentemechanische testservice van SGS - zorg dat uw materialen aan de vereiste normen voldoen.

Het geotechnisch testen van gesteente, beton, cement en aggregaten is noodzakelijk om geotechnische defecten te voorkomen en om er zeker van te zijn dat uw materialen voldoen aan de wettelijke regelgeving en kwaliteitscontrolenormen. SGS beschikt over de middelen, ervaring en het wereldwijde netwerk om u een volledige reeks uitgebreide en betrouwbare geotechnische testdiensten te leveren.

We verlenen wereldwijd een uitgebreid programma geotechnische diensten, met inbegrip van gesteentemechanisch testen. Onze deskundige technici verzorgen standaard veld- en laboratorumtests van gesteente, beton, cement en toeslagmaterialen, met toepassing van destructieve en niet-destructieve testmethoden. Onze faciliteiten voldoen veelal aan de norm ISO/UEC 17025 voor specifiek geregistreerde tests.

Waarom gesteente, beton en toeslagmaterialen laten testen door SGS?

We leveren een reeks testdiensten voor gesteente, gesteentemechanica, beton en toeslagmateriaal op onze vele wereldwijde locaties. Met onze geotechnische testdiensten kunt u:

  • Geïnformeerde beslissingen te nemen door middel van advies, begeleiding en controle van testgegevens
  • De cruciale testgegevens verkrijgen die u nodig hebt tijdens de ontwerpfase van uw project, op uw site, overal ter wereld
  • Verzekeren dat uw materialen de kwaliteiten en prestaties leveren die voor uw project vereist zijn.
  • Te voldoen aan de relevante regels en kwaliteitsnormen
  • Plannen wijzigen met gebruik van testresultaten om toekomstige problemen aan te pakken
  • Tijd en geld besparen door gebruik van cruciale procedures voor selectie en kwaliteitscontrole

Als een vertrouwde leverancier van geotechnische diensten kunnen we optreden als onafhankelijke derde partij om u de zekerheid te geven dat de materialen die u voor uw project gebruikt niet alleen voldoen aan strenge, vaak verplichte regelgeving en kwaliteitsnormen, maar dat ze duurzaam gemaakt worden en uw kosten zo drukken. Onze complete reeks onafhankelijke testdiensten voor beton, toeslagmateriaal en gesteente helpen u geotechnische defecten te voorkomen door de kwaliteit van uw materialen te beoordelen.

Wij bieden u de middelen, ervaring en deskundigheid om projecten te ondersteunen op elke locatie en onder alle omstandigheden. Daarom zijn wij de eerste keuze voor klanten die wereldwijde geotechnische testdiensten van de hoogste kwaliteit verlangen. Ongeacht u activiteiten uitoefent op het gebied van de bouw, mijnbouw, bitumineus zand of een andere industriële sector, kunnen wij geaccrediteerde standaardtests leveren die aan al uw geotechnische testeisen voldoen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de voordelen van onze geotechnische testdiensten.