Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS EWACS ontwikkelde een filterdoos om gebruikte laminaire flowkast filters veilig te verwijderen, transporteren en vernietigen. De doos is UN-gekeurd voor stofcodes UN2811 (giftige vaste organische stof, N.E.G.) en UN3291 (ziekenhuisafval, ongespecifieerd, N.E.G. of (bio)medisch afval, N.E.G. of gereglementeerd medisch afval, N.E.G.) en garandeert een veilig ADR-conform transport van gebruikte HEPA-filters.

Over EWACS - SGS Emergency, Waste & Chemical Services heeft meer dan 20 jaar ervaring in professioneel en ethisch beheer van gevaarlijk afval. EWACS is erkend ophaler van gevaarlijk afval in de drie Belgische regio’s, en opereert vanuit haar milieucentrum in Melsele en regionaal kantoor in Gembloux. Dankzij het wereldwijde netwerk biedt SGS EWACS 24/7/365 assistentie bij noodsituaties met chemicaliën.