Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Op 23 november worden in Tervuren (BE) voor de vierde keer op rij de Fireforum Awards uitgereikt. Tijdens dit evenement worden mensen of organisaties bekroond die zich op een bijzondere manier inzetten voor brandbestrijding. De uitreiking gebeurt door Fireforum vzw en is inmiddels een begrip geworden in de wereld van de brandveiligheid.

De genomineerden worden bepaald op basis van projecten die worden ingedeeld volgens de criteria ambitie, maatschappelijke meerwaarde, impact, reproduceerbaarheid en vernieuwend karakter. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers van de ledenorganisaties, selecteerde de genomineerden in verschillende categorieën.

Dit jaar maakt ook SGS kans op een award. Met het project 'Opslag van radio-isotopen in broncontainers' werd Dave Meyvis geselecteerd in de categorie 'Preventieadviseurs'.