Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

We zijn verheugd om mee te delen dat we onze tank & containerdiensten verder uitbreiden door een samenwerking aan te gaan met American Bureau of Shipping (ABS) en Gold Tank Inspection Service.

In dit samenwerkingsverband zullen we een internationale dienstverlening aanbieden, alsook praktische en op maat gemaakte inspectiediensten – met alle vereiste accreditaties – aan klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. 

Samen hebben we een belangrijk doel: we willen alle uitdagingen, waarmee de industrie te kampen krijgt, op de meest veilige en verantwoorde manier aanpakken.

 

Excellentie bereiken door ervaring te combineren

 

De uitgebreide ervaring en betrouwbaarheid van iedere partner maakt dat de dienstverlening een niveau hoger wordt getild. ABS is al 150 jaar koploper in de marine- en offshore-industrie en was een van de eerste bedrijven die tankinspecties uitvoerde op globale schaal. Gold Tank Inspection Service staat bekend als gerenommeerde partner, gespecialiseerd in tank- en containerinspecties. Tot slot levert SGS een belangrijke bijdrage aan deze samenwerking door jarenlange kennis, ervaring en brede inspectiediensten voor bulkvloeistoffen en gekoelde ladingen te delen.

 

De partijen hebben eerst een volledig geïntegreerd dienstenportfolio gecreëerd. Vandaag richten de partners zich op de toekomst en werken ze hard aan de ontwikkeling van industrie-specifieke oplossingen. 

 

Wil je meer te weten komen over deze samenwerking en onze tank en container inspectiedienst? Neem nog vandaag contact met ons op voor meer informatie.