Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Eerder kondigden we aan dat we ons Tank & Container-dienstenpakket hebben uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met het American Bureau of Shipping (ABS) en Gold Inspection Service (GTIS). Omdat we u graag op de hoogte houden, willen we u op deze manier laten weten dat onze Tank & Container-afdeling is verhuisd naar een nieuwe locatie in het hartje van de Haven van Antwerpen.

Vanaf heden kunt u ons hier vinden:

SGS Tank & Container Services
Itact site 
Luithagen Haven 18
2030 ANTWERP
BELGIUM

Door van locatie te veranderen zorgen we ervoor dat we nog dichter bij het werk zitten – onze inspecteurs zijn sneller op pad en worden efficiënter ingepland: meer aanwezigheid en flexibiliteit!

Wilt u nog meer informatie over onze diensten, of bent u simpelweg nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? U bent van harte welkom voor een rondleiding met een kopje koffie. U kunt ons bellen op 0032 3 545 85 80 of een email sturen.