Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Bent u op de hoogte van de recente wijzigingen?

De Food Safety System Certification (FSSC) norm bestaat uit ISO 22000, technische specificaties voor basisvoorwaardenprogramma's voor verschillende voedselketencategorieën en de FSSC aanvullende vereisten. De combinatie van deze drie delen voldoet aan de GFSI-benchmark.
Om aan deze benchmark te blijven voldoen, werden een aantal vereiste aanpassingen in de FSSC 'aanvullende' vereisten geïdentificeerd. Deze aanpassingen werden bevestigd als 'verplichte beslissingen' door de Board of Stakeholders voor FSSC. Naleving van de nieuwe vereisten zal worden beoordeeld tijdens de volgende audit.

We informeren u graag over een aantal recente wijzigingen in de toetsing van de FSSC 22000 Standaard. Deze eisen zijn direct van toepassing en zullen dan ook in de eerstvolgende audit bij uw organisatie door de SGS-auditor worden beoordeeld. Dit betreft nog niet de overgang naar versie 5 van de norm, maar een aantal tussentijdse aanpassingen.

Lees meer over de wijzigingen.