Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Er zijn veel producten die door hun specifieke eigenschappen behoren tot de groep gevaarlijke goederen. Voor het vervoeren van deze goederen is het van groot belang dat deze worden ingedeeld in de juiste gevarenklasse.

4GV temperature controlled box

Bij SGS werken wij met een unieke combinatie van een EPS box, met een EQ/LQ en/of UN-gekeurde kartonnen omdoos welke gebruikt kan worden voor temperatuur gecontroleerd vervoer van gevaarlijke stoffen met droogijs of ice packs. 

Deze verpakking is te verkrijgen voor Excepted Quanitity (EQ), Limited Quantity (LQ) en Full DG (4GV). Met onze volledig geteste verpakking voldoet u aan alle verpakkingsnormen en -eisen voor het vervoeren van gevaarlijke goederen via weg-, lucht- en zeetransport.

Contact

Wilt u meer weten over het vervoeren van gevaarlijke goederen en/of onze 4GV temperatuur gecontroleerde verpakkingen? Neem gerust contact met ons op: 

David Hoppenbrouwers
Branch & Sales Manager Brucargo
Phone: 
+32 2 254 02 34