Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Wij delen u graag mee dat ons nieuwe Oil, Gas & Chemicals laboratorium op Linkeroever (Antwerpse haven) per 15 april 2019 operationeel zal zijn. In het laboratorium ligt de focus op chemische producten en gassen.

Momenteel worden de chemische analysewerkzaamheden uitgevoerd vanuit ons laboratorium op Polderdijkweg (Rechteroever), maar dankzij deze tweede uitvalsbasis kunnen wij u ook van de andere kant van de Schelde snel bedienen.

Sneller en efficiёnter
Door de opening van een laboratorium op Linkeroever maken wij een snellere en efficiёntere bediening mogelijk. Zo versnellen we bijvoorbeeld de doorlooptijd van monster tot analyseresultaat. Voor een optimale bediening kunt u ook vanuit onze nieuwe locatie op Linkeroever rekenen op een dedicated customer service team.

Als onafhankelijk partner is ook dit laboratorium gevestigd op eigen SGS terrein, waardoor wij te allen tijde continuïteit en stabiliteit kunnen garanderen.

Meer informatie
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via be.ogc@sgs.com of +32 3 575 61 44.

Adresgegevens
SGS Belgium NV
Linkeroever
Keetberglaan 5
9120 Melsele, BELGIUM
+32 3 575 61 44