Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS is al jarenlang expert binnen de dioxinesector. Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat SGS sinds kort wereldwijd GMP+ B11 is gecertificeerd. Met het behalen van dit certificaat voeren we reeds vóór de voorziene deadline van juni 2019 de huidige dioxine en PCB laboratoriumanalyses uit volgens de vereisten van dit nieuwe wereldwijde kwaliteitssysteem.

Diervoeder is een belangrijk onderdeel van een veilige voedselketen. Dankzij GMP+ komt wereldwijde diervoederveiligheid elke dag een stap dichterbij en hier sluiten wij ons graag bij aan.

Wat is GMP?
Het certificatieschema voor diervoederveiligheid heet GMP (Good Manufacturing Practices). De toonaangevende schema’s bevatten heldere voorwaarden en standaarden voor de garantie van veilig diervoeder (FSA) en verantwoord werken (FRA). Het gaat hier niet alleen om productiefaciliteiten, maar ook om personeel, procedures, opslag en transport. Door het integreren van onder andere ISO-standaarden en HACCP heeft het GMP+ certificatieschema zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerespecteerd certificatieschema dat garant staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid in de diervoedersector. 

Meer informatie
Heeft u vragen over onze dioxine analyses of over het GMP+ B11 certificaat? Neem gerust contact op via onderstaande coördinaten: