Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De wereldwijde productie en de algemene economische activiteit zijn tijdens deze wereldwijde gezondheidscrisis vertraagd, maar zijn niet gestopt. Talrijke sites zijn nog steeds functioneel, op alle continenten. We hebben de juiste tools en accreditatiegoedkeuringen om uw (non-Food) certificeringen te behouden.

WAT ZIJN AUDITS OP AFSTAND?

Een audit op afstand is een audit die gedeeltelijk of volledig off-site wordt  uitgevoerd met behulp van mobiele of desktop-applicaties.
 
De audit zal bestaan uit alle onderdelen die typisch zijn inbegrepen bij een audit ter plaatse. Per geval zullen onze technische experts de juiste technologie voor uw audit aanbevelen. Een robuuste internetverbinding is vereist. Zorg er voor het begin van de vergadering voor dat uw bandbreedtesignaal duidelijk is en een webconferentiesessie kan ondersteunen. Als de  verbinding tijdens de audit verbroken wordt, neemt uw auditor contact met u op om opnieuw verbinding te maken. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de diverse opties met u. Bekijk ook onze volledige leaflet over audits op afstand.

WELKE OPTIES VOOR AUDIT OP AFSTAND ZIJN ER?

QIIQ AUDIT OP AFSTAND TOEPASSINGEN

SGS QiiQ is een app voor externe controle die uw team rechtstreeks verbindt met een auditor, waar ter wereld ze ook werken. Uw team kan communiceren met de SGS-auditor en informatie in realtime delen.

WEB CONFERENCING OPLOSSINGEN

Onze externe audits kunnen ook worden uitgevoerd via verschillende populaire webconferentie programma’s zoals Skype en Microsoft Teams. Tijdens het plannen van uw controle op afstand zal ons managementteam aanbevelen welk systeem het meest effectief is voor uw site.

KUNNEN ALLE AUDITS OP AFSTAND  UITGEVOERD WORDEN?

Helaas, wordt het tot op heden door GFSI niet toegestaan om de food-normen te  auditen op afstand. IFS is hier een uitzondering op, bekijk onze laatste  communicatie hierover.

WEBINAR

16 april organiseerde SGS een webinar over dit onderwerp, u kunt het hier bekijken.