Contact

Waar bent u naar op zoek?

Is toenemende flexibilisering een bedreiging voor uw analyse-continuïteit?

June 16, 2020
orig scientist working from his station in oil testing laboratory Getty626537041

Als we de kranten mogen geloven wordt alles anders. Bedrijven zullen in het belang van continuïteit hun voorraden uitbreiden, meer met lokale producenten en leveranciers samenwerken en hun eigen organisaties versterken.

De vraag is of dat echt zo gaat zijn. Zijn er andere oplossingen denkbaar die de continuïteit verbeteren zonder flexibiliteit te verliezen of (onnodig) meer vaste kosten te realiseren?

SGS heeft als onafhankelijke laboratorium groep decennialange ervaring als Laboratory Services dienstverlener in de Oil, Gas & Chemie sector in België, maar in feite wereldwijd.

Vele van onze opdrachtgevers werken vooral met ons samen om hun flexibiliteit en continuïteit te vergroten en te waarborgen. 

  • Als het gaat om het specifiek voor u opzetten en beschikbaar houden van analysemethodes: dat doen wij graag. 
  • Zoekt u extra analyse-capaciteit in verband met een project wat uw eigen laboratorium niet kan verhapstukken? Wij schalen graag snel de gewenste capaciteit voor u op.
  • Wenst u (een deel) van uw laboratorium activiteit permanent bij SGS onder te brengen? Wij komen graag in overleg met u tot effectieve en efficiënte oplossingen.

Uiteraard regelen we monstertransport (conform ADR of IATA richtlijnen) en zetten we onze “smart reporting tools” in om naadloos met elkaar te communiceren en de snelheid van analyseren en rapporteren te optimaliseren. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefonisch via +32 3 545 86 14. Onze laboratorium specialisten staan voor u klaar.

Gerelateerde Nieuws

  • SGS Belgium NV

SGS House - Noorderlaan 87, (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750),

, 2030,

Antwerp, België