Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Omgaan met gevaarlijke goederen en bloedmonsters voor ziektebestrijding is iets dat we elke dag doen. Onze experts van Biologistics hebben de kennis om dit soort zendingen zoals bloedsamples en vaccins naar alle uithoeken van de wereld te helpen distribueren.

De COVID-19 vaccins die op droogijs verstuurd moeten worden vallen tijdens transport in de categorie “gevarengoed” die moeten voldoen aan IATA regulations. Coronavaccins kunnen met onze expertise op het gebied van gevarengoederen verpakt en bijgevuld worden met droogijs zodat deze veilig verstuurd worden en de gewenste instanties bereiken. 

We staan klaar om expediteurs te helpen met de distributie van vaccins door middel van een reeks gespecialiseerde diensten. Deze diensten zijn essentieel om een efficiënte en snelle distributie van de vaccins wereldwijd te garanderen.

Een overzicht van producten & diensten waarbij wij u kunnen assisteren:

  • Leveren van droogijs
  • Leveren van data loggers
  • Leveren van gevarengoed labels
  • Leveren van (UN) temperatuur gecontroleerde verpakkingen
  • Transport van stalen door ADR getrainde expres koeriers

Wilt u meer weten over het veilig transporteren van COVID-19 vaccins? Neem dan contact op met onze Dangerous Goods Specialisten via email be.dgs@sgs.com of telefonisch via +32 2 254 02 30.