Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met veel genoegen kondigt SGS aan dat SYNLAB Analytics & Services vanaf nu bekend zal staan onder de naam SGS Analytics, na onze overname van het toonaangevende Europese bedrijf op het gebied van milieuanalyses, analyses van levensmiddelen & diervoeders, analyses van producten voor de bio/farmaceutische sector en tribologiediensten.

Met deze overname voegen we meer dan 37 laboratoria en ongeveer 2.000 professionals toe aan ons wereldwijde netwerk en versterken we onze aanwezigheid in Noordwest-Europa, met name in Duitsland, de Benelux en Scandinavië, alsmede onze portfolio van  milieu-analyses, analyses van “food,feed & water” en farmaceutische producten en olie-analyses.

Via SGS Analytics zal SGS blijven groeien en innoveren, waarbij we bedrijven zullen helpen om te voldoen aan de steeds toenemende regelgeving die is ontworpen om de veiligheid van voedingsmiddelen, farmaceutische producten en het milieu te waarborgen.

Peter Possemiers, VP Strategic Integration van SGS, zegt: “Dankzij de overname van SYNLAB Analytics & Services, nu bekend onder de naam SGS Analytics, hebben we de diensten binnen onze Groep uit kunnen breiden. Analyses door SGS Analytics zorgen dat de lucht die we inademen, de aarde die we bewerken, het voedsel dat we eten, de medicijnen die we slikken en zelfs de ziekenhuizen die we bezoeken, veilig zijn. Daarnaast zorgen de olie-analysediensten van SGS Analytics ervoor dat onze apparatuur duurzaam blijft functioneren.”

 
LEES MEER

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Peter Possemiers
VP Strategic Integration
t: +41 (22) 739 92 80