Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Wilt u als automerk, invoerder of autodealer uw kosten beter beheren? Onze Sales Program Audits bieden een heldere kijk op de structuur & de werkwijze van uw incentives en kunnen efficiëntiewinsten opleveren voor alle partijen.

Onze Sales Program Audits worden momenteel uitgevoerd in het volledige Benelux Netwerk van concessiehouders voor Stellantis onder FCA Group.

Wij bedanken graag het FCA-management en alle dealers voor hun constructieve medewerking en hun vertrouwen in ons als onafhankelijke gecertificeerde tussenpartij.

 

Wat zijn Sales Program Audits?
Sales Program Audits zorgen voor duidelijkheid bij importeurs en dealers van automerken. Onze ervaren en onafhankelijke auditors controleren of de verkoopcampagnes juist zijn uitgevoerd en zorgen voor een helder overzicht van de kosten. Dit is positief voor de importeur én de dealer. Bekijk onze infographic voor meer informatie.

Wilt u meer weten over onze Sales Program Audits, bekijk dan de infographic of neem contact op met Rob Nuyts via email of telefoon via +32 (0)470 53 65 47.