Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Binnen SGS is kwaliteit een van de belangrijkste pilaren. Ons lange termijn succes hangt af van het continu verbeteren van onze dienstverlening en het beschermen van mens en milieu in de branches waarin we actief zijn. Onze doelen zijn:

  1. Het creëren van een veilige werkomgeving door middel van het beschikbaar stellen van de juiste arbeidsmiddelen en het geven of coördineren van training en opleiding, zodat werknemers de kennis en informatie hebben om taken veilig uit te voeren.

  2. Zorgen dat onze dienstverlening op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd en klanten zo goed mogelijk ondersteunen om hetzelfde te doen.

  3. De verwachtingen van onze klanten in te lossen of te overtreffen door enerzijds gebruik te maken van structurele kwaliteitsprincipes, in elke fase van onze bedrijfsvoering, en anderzijds door een bedrijfsbreed ingevoerde integriteitcode.

Om dit hoge niveau te behouden wordt binnen SGS België gewerkt op basis van gedetailleerde procedures, uitgebreide managementprogramma's en relevante kwalificaties en accreditaties. Hieromtrent maken we graag belangrijke documenten uit onze managementsysteem openbaar welke een breder inzicht geven in de manier waarop we werken en handelen.