Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Ons recruitmentproces is ingericht voor de selectie van creatieve, innovatieve mensen met passie en mogelijkheden.

We selecteren op een combinatie van uw vaardigheden, competenties, ervaring en motivatie.

Welke stappen kunt u verwachten

Eerste stap: sollicitatie

Zoek een vacature die het beste past bij uw kwalificaties en ambities, en verstuur uw cv en motivatie online.

Tweede stap: eerste, telefonische kennismaking

Als uw profiel overeenkomt met de vacaturecriteria neemt een lid van ons team contact met u op. Indien nodig maken we een afspraak voor een eerste telefonische kennismaking zodat we alvast meer over u te weten kunnen komen.

Derde stap: eerste sollicitatiegesprek

Als wij denken dat u een potentiële kandidaat bent voor de vacature, wordt u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het eerste gesprek zal vanuit SGS plaatsvinden met twee collega’s en gaat in op loopbaandoelen, persoonlijke achtergrond, vaardigheden, competenties, werkervaring en motivatie.

Vierde stap: een assessment

Bij sommige vacatures kan het zo zijn dat een korte assessment bij het proces hoort om motivatie en gedrag beter te kunnen beoordelen.

Vijfde stap: tweede sollicitatiegesprek

Als u met succes door de eerste ronde komt, nodigen we u graag uit voor een tweede gesprek. Hier zullen we dieper ingaan op uw kwalificaties en beoordelen we of u bij SGS succesvol zou kunnen zijn. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om meer te weten te komen over SGS als organisatie en wat werken voor ons precies inhoudt.

Referenties

We passen referenties toe om inzicht te krijgen in uw voorgaande werkprestaties, vaardigheden en werkhouding.

Beslissing en aanbieding

Uiteindelijk kiezen we de meest geschikte kandidaat voor de vacature. Wanneer u dat bent, krijgt u vanuit de HR-afdeling een voorstel en worden verdere vragen graag beantwoord.

Bent u niet gekozen, houd dan wel de website in de gaten, wellicht komen er in de toekomst nieuwe vacatures die beter aansluiten bij uw kwalificaties.

Vertrouwelijkheid

We garanderen dat iedere sollicitatie bij SGS vertrouwelijk behandeld wordt en onze recruiters stellen zich onpartijdig op bij de selectie van kandidaten.

Ga voor uitgebreide loopbaanmogelijkheden en solliciteer vandaag nog bij SGS.