Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Hoe kiest u de juiste fundering voor uw project om geotechnische problemen te voorkomen?

Geotechnische problemen kunnen uw bouwkosten tot 25% verhogen. Het is met andere woorden van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw project wordt gebouwd om te blijven staan. Daarom is de kwaliteit van de fundering zo belangrijk. Hoe kunt er zeker van zijn dat u het juiste type fundering kiest voor uw project?

Kies de juiste fundering met geotechnisch onderzoek van SGS

Of u nu een bescheiden woning bouwt, een brug of een industrieel magazijn, onze geotechnische onderzoeksdiensten bieden u een evenwichtig testprogramma in combinatie met de allerhoogste kwaliteit. Dankzij het resultaat van ons geotechnisch onderzoek door middel van sonderingen kunt u een betrouwbaar geotechnisch plan samenstellen voor uw funderingen.

Bij onze geotechnische afdeling, met uitgebreide ervaring in geotechnisch onderzoek in België sinds 1964, kunt u terecht voor alle mogelijke site-onderzoeken.

Ons zeer ervaren team werkt volgens ISO 17025 en volgt een uitgebreide veiligheidsopleiding om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Bovendien investeren we elk jaar in de modernste apparatuur met een hele waaier aan geotechnische machines. Daardoor kunnen we de meest nauwkeurige geotechnische onderzoeken uitvoeren.

We helpen u om:

  • ervoor te zorgen dat uw geotechnisch onderzoek voldoet aan alle toepasselijke normen en voorschriften
  • ervoor te zorgen dat uw bouwprojecten geen risico vormen voor de gezondheid en veiligheid van de eindgebruikers
  • de risico’s te minimaliseren in de eerste fase van uw ontwerp
  • geotechnische problemen te voorkomen die de kosten met 25% kunnen doen stijgen

Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over onze geotechnische onderzoeksdiensten