Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Business continuity management van SGS: Vertrouw op ons om uw zaak draaiende te houden

Over business continuity management-systemen (BCMS) beschikken, helpt u om de cruciale bedrijfsprocessen en de uitwerking van de verstoring te begrijpen. Door gebruik te maken van onze logistieke ondersteuning en andere BCMS-diensten, verbetert u de veerkracht van uw organisatie, beschikt u over sterke rendementscapaciteiten en bent u verzekerd van uw blijvende overleving.

We kunnen u helpen om uw risicoprofiel voor verzekeraars te verbeteren zodat u lagere premies moet betalen en voldoet aan de verwachtingen van de regulerende instanties, zakelijke partners en andere belangrijke belanghebbenden. Bovendien kunnen we u bijstaan bij het verlagen van de financiële effecten van incidenten en/of verstoringen. Zelfs als er zich een ramp voordoet, kunnen onze business continuity management-systemen helpen om de overlevingskansen van uw organisatie en van haar werknemers te verhogen.

Door toegang te krijgen tot ons uitgebreide netwerk van specialisten, kunt u er zeker van zijn dat de ingevoerde oplossingen voor de verstoringen overeenstemmen met de meeste actuele praktijken. Onze deskundigen zullen u helpen om de vereisten van de beschikbare meest robuuste BCMS-normen te begrijpen en om de prestatie van uw beheersystemen te verbeteren. Een geldig ISO 22310 Business Continuity Management-certificaat is het bewijs van de veerkracht van uw onderneming en we bieden zowel certificeringsdiensten als ISO 22301-training aan.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde evaluatiemethodologieën en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van business continuity management-diensten.