Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Bedrijven zoeken steeds meer naar manieren om hun kosten te beheersen om zo aan de verwachtingen van de klant te kunnen voldoen en beter te kunnen concurreren.

Essentiële elementen in uw totale kosten zijn de snel stijgende prijzen van grondstoffen en energiebronnen. Het wordt dan ook steeds belangrijker deze elementen te beheersen en onder controle te houden, wilt u uw financiële, maar ook uw milieustellingen blijven realiseren.

De experts van SGS kunnen u in alle ontwerp- en productiefasen helpen uw middelen- en bronnengebruik en uw afvalproductie tot een minimum te beperken. Onze innovatieve oplossingen kunnen u helpen duurzame producten te maken en kostenefficiënter te werken. Profiteer van ons wereldwijde netwerk van ecodesignexperts en hypermoderne faciltieiten - wij kunnen samen met u nadenken over kostenbesparende ideeën met betrekking tot groene inkoop en plannen ter verbetering van uw bedrijfsproces.

Door ons tot partner te kiezen krijgt u toegang tot wereldwijde methoden en werkwijzen waarmee u financiële en milieudoelstellingen kunt verwezenlijken. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.