Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Voorkom gezondheidsgevaren voor uw werknemers en klachten van lokale gemeenschappen door vandaag te bellen met het milieuteam van SGS.

Met onze geluids- en trillingsonderzoeken identificeren we probleemgebieden en ontwikkelen we op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf.

Geluid en trillingen van uw industriële processen en machines kunnen schade aanrichten aan het gehoor van uw werknemers en kunnen leiden tot klachten van gemeenschappen en lokale overheden. We kunnen geluid en trillingen in en rond bedrijven meten, op en in de buurt van bouwlwerven, langs vliegroutes en in de buurt van wegen en spoorwegen.

We kunnen u helpen te voldoen aan alle regels die gelden in uw industrie. Als we de akoestische parameters voor uw bedrijf vastgesteld hebben, kunnen we vakkundig advies geven over hoe u geluid en trillingen kunt beperken om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Onder onze geluids- en trillingsonderzoeken vallen:

  • Identificeren van bronnen en het uitvoeren van metingen op locatie 
  • Opnemen en meten van geluidsniveaus
  • Continue meting van geluid en trillingen van bouwlwerven
  • Onderzoeken van locaties waar akoestiek noodzakelijk is 
  • Milieueffectbeoordelingen (geluidsmodellering/prognoses)
  • Berekenen van industrieel, spoorweg- en verkeersgeluid conform een reeks normen

De resultaten van onze geluids- en trillingsonderzoeken worden als berekende metingen weergegeven in een driedimensioneel model met kleurcodes. U ziet precies wat de probleemgebieden zijn en op basis van onze gegevensanalyses geven we advies over de beperking of eliminatie van geluid en trillingen.

Profiteer van ons vakkundig advies en innovatieve oplossingen voor akoestische insolatiemethoden, de toepassing van bouwmaterialen en technische middelen om geluid en trillingen te dempen. We ontwikkelen en beheren een geluids- en trillingsreductieplan dat bij uw situatie past.

Neem vandaag nog contact op met ons vakkundige team voor meer informatie over geluid- en trillingsonderzoeken om de gezondheid en veiligheid op en rond uw locatie te verbeteren.