Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Of uw onderneming nu verplicht of vrijwillig deelneemt aan de handel in emissierechten, u zult uw broeikasgasemissies en andere gegevens wel moeten melden.

De klimaatveranderingsteams van SGS bieden diverse diensten om uw CO2-emissies te verifiëren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u in overeenstemming met uw emissiehandelsschema handelt.

Onze diensten omvatten de eisen voor het Emissiehandelsschema van de EU (EU ETS), EU ETS-verificatie voor de luchtvaartsector en uw vrijwillige initiatieven en andere schema's waarin u meedoet. We kunnen u ook van dienst zijn bij het valideren van CDM-projecten (Clean Development Mechanism) en ervoor zorgen dat uw inspanningen om uw broeikasgasemissies worden erkend zodat u optimaal kunt deelnemen aan de handel in, en verkoop van uw gecertificeerde emissiereductiekredieten naar andere landen.

We kunnen u iedere maand of ieder kwartaal een kosteneffectieve controle en certificering van emissiereducties bieden. Met meer reguliere certificering kunt u vaker profiteren van emissieverkopen en handelsprogramma's.

We werken met de juiste accreditatie om u wereldwijd betrouwbare en nauwkeurige verificatiediensten te bieden. Door ons internationale netwerk bevinden we ons in een unieke positie. Met 1100 kantoren in 140 landen, zitten we zeker dichter bij uw project dan wie dan ook. Met onze netwerk van uitstekend getrainde medewerkers weet u zeker dat u samenwerkt met een lokaal team dat uitgebreide kennis van lokale regelgeving en meldingseisen heeft.

Bel ons vandaag nog om te zien hoe onze deskundige teams u kunnen helpen.