Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS is wereldwijd toonaangevend in de controle van broeikasgassenemissies en levenscyclusbeoordelingen.

Onze internationale ervaring met diverse klimaatveranderingsprojecten betekent dat we de deskundigheid hebben om broeikasgassenemissies te beoordelen die uw organisatie of productieketen produceert gedurende de gehele levenscyclus van uw product(en).

Aangezien duurzaamheid in alle bedrijfstakken een belangrijke factor bij projecten is, wilt u uw klanten en eindgebruikers voorzien van onafhankelijke en objectieve milieuinformatie over uw operaties. Onze CO2-voetafdrukberekening en controlediensten helpen u te profiteren van emissiehandel en programma's voor de etikettering van producten. Een levenscyclusanalyse stelt u in staat de duurzaamheid van uw projecten, producten en diensten aan te tonen.

Doordat wij op de hoogte blijven van de nieuwste reguleringen op het gebied van milieu en duurzaamheid, kunt u uw tijd besteden aan de verbetering van uw core business. Naast ondersteuning bij het bereiken van nationale en internationale milieunormen, kunnen onze broeikasgas- en levenscyclusbeoordelingen productinnovatie stimuleren en u een concurrentievoordeel verschaffen door verbetering van het image van uw merk.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het bereiken van milieukwaliteitsnormen en het behoud van bestaande conformiteit met milieuwetgeving binnen uw bedrijfstak.